Pasfoto's

Eisen pasfoto voor paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Yes! Je hebt de vakantie waar je al zo lang over droomt geboekt en kijkt uit naar het moment waarop je in het vliegtuig mag stappen. Tot je schrik zie je dat je paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) bijna verlopen is, dus moet je deze nog verlengen. Een nieuw paspoort betekend ook nieuwe pasfoto’s. Maar waaraan moeten pasfoto’s voldoen?

Pasfoto laten maken tijdens COVID19.

Ondanks de aangescherpte maatregelen, is het maken van een pasfoto is op dit moment wel mogelijk in de fotowinkel in Roden. Het maken van een afspraak hoeft niet meer. Denk er wel aan dat het dragen van een mondkapje in de winkel verplicht is. 

Eisen pasfoto.

Behalve de juiste afmetingen, moet je pasfoto ook voldoen aan bepaalde kwaliteiten. Eisen zijn:

  • Pasfoto in kleur;
  • Pasfoto is goedgelijkend;
  • Natuurlijke weergave;
  • Pasfoto is scherp, heeft voldoende contrast en is gedetailleerd;
  • Pasfoto is onbeschadigd;
  • Pasfoto is geen kopie;
  • Pasfoto is onbewerkt;
  • Pasfoto is afgedrukt op fotopapier (hoogwaardig en glad);
  • Minimale resolutie van de pasfoto is 400 dpi.

Wel fijn dat ik voor mijn pasfoto geen 50 proefversies hoef te laten maken voor ik tevreden ben met het resultaat. 

Pasfoto’s zijn gewoon altijd leuk 😉

Pasfoto’s direct klaar. Kom naar de fotowinkel in Roden.

Bij Sabine Becht Fotografie beschikken we over de allernieuwste professionele pasfotosystemen. Het maakt niet uit voor welk land je een officieel document benodigd bent, in de fotowinkel in Roden kun je terecht voor goedgekeurde foto’s. En het mooiste is, dat ze direct klaar zijn en je binnen 5 minuten weer buiten kunt staan.

Pasfoto’s volgens nationale en internationale eisen.

In Nederland stelt de overheid eisen aan pasfoto’s wat betreft maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, houding, uitdrukking, bril en belichting. Ook in andere landen zijn pasfoto’s aan specifieke eisen gebonden. Onze pasfoto’s voldoen ook aan landen als de Verenigde Staten van Amerika, Polen, Engeland, Frankrijk, Canada, India, Rusland, Irak en Australië.

Wij zijn op de hoogte van alle geldende normen en zorgen dat de foto’s hieraan voldoen. Zo maken we bij onze fotowinkel in Roden ook foto’s met een andere kleur achtergrond.

Digitaal je pasfoto ontvangen.

Tegenwoordig wordt er ook vaak gevraagd om een digitale versie van je pasfoto. Deze kan je, naast de geprinte set, uiteraard ook ontvangen per mail. Geef dit bij de medewerker in de fotowinkel aan dat je de foto ook graag digitaal wilt ontvangen. 

Sabine Becht Fotografie: 100% garantie op juiste pasfoto’s voor paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je voor het loket staat en dat je pasfoto wordt afgekeurd. De fotowinkel in Roden is voorzien van professionele pasfoto apparatuur, waardoor wij je 100% garantie geven op goedkeuring van je pasfoto’s voor je paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs. Mocht je pasfoto om welke reden dan ook worden afgekeurd, dan maken wij gratis een set nieuwe pasfoto’s voor je.

De fotospecialisten in de winkel helpen je graag verder. Wil je liever vooraf zelf al wat meer weten over de gestelde eisen in kwaliteit van de pasfoto’s, dan verwijzen we je naar de website van de rijksoverheid.