Basiscursus Fotografie

Ben jij klaar om de controle over je camera terug te nemen en je fotografievaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen? Nieuwsgierig naar de geheimen achter verbluffende foto’s?

Ontdek de kunst van fotografie in onze basiscursus, waar we samen de lens van creativiteit scherpstellen, composities tot leven brengen en de magie van belichting onthullen. Word een meester in het vastleggen van het perfecte moment!  #CaptureTheMagic

Een veelzijdige cursus door een gediplomeerd erkend vakfotograaf. 

Waarom een cursus bij
Sabine Becht Fotografie

Lesdata:

8 mei

22 mei

5 juni

15 mei

29 mei

Tijd om de oude gewoonte los te laten en te focussen op het maken van een prachtige foto. Het spelen met de creativiteit van de fotografie doormiddel van de juiste instellingen, net een stapje naar rechts te zetten en je te laten leiden door de lijnen van de foto. Alles komt aan bod in deze veelzijdige cursus. 

Programma:

Les 1: Kennismaking met de camera

Les 2: Compositie en framing

Les 3: Belichtingstechnieken

Les 4: Praktijkles

Les 5: Scherptediepte 

Na iedere les krijg je een opdracht mee naar huis die je die week gaat uitvoeren. De volgende les zullen we hier aandacht aan besteden en samen bespreken. 

Uiteraard ben je vrij om na de cursus nog bij mij vragen te stellen in de winkel.

Is mijn camera geschikt voor de fotocursus?

Tijdens deze basiscursus wordt aandacht besteed aan verschillende type camera’s en de daarbij behorende instellingen. Je camera moet een handmatige stand hebben of dat je in ieder geval de sluitertijd of diafragma kan instellen. Deze instellingen worden aangeduid met A – S – M op het instelwiel. Voor canon gebruikers: Tv – Av – M.

Basiscursus Fotografie

Leer je camera kennen
169,00
  • 5 lessen theorie
  • Handig lesmateriaal
  • Incl. koffie of thee
  • Max 6 personen
NIEUW

Lees voor aanmelding de algemene voorwaarden