Pasfoto's

Pasfoto voor je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. 

Yes! Je hebt de vakantie waar je al zo lang over droomt geboekt en kijkt uit naar het moment waarop je in het vliegtuig mag stappen. Tot je schrik zie je dat je paspoort of ID-kaart bijna verlopen is, dus moet je deze nog verlengen. Een nieuw paspoort betekent ook nieuwe pasfoto’s. Deze kan je laten maken bij Sabine Becht Fotografie. 

Rijbewijs verlengen

Vanaf najaar 2020 kan je in veel gemeentes in Nederland digitaal je rijbewijs verlengen. Sinds 2021 is Sabine Becht Fotografie RDW-erkend pasfotograaf. Kijk hier voor meer informatie over het digitaal verlengen van je rijbewijs. 

Pasfoto’s direct klaar. Kom naar de fotowinkel in Roden. 

Bij Sabine Becht Fotografie beschikken we over een professioneel pasfotosysteem. Het maakt niet uit voor welk land je een officieel document nodig bent, in de fotowinkel in Roden kun je terecht voor goedgekeurde foto’s. En het mooiste is, dat ze direct klaar zijn en je binnen 5 minuten weer buiten kunt staan. 

Pasfoto’s volgens nationale en internationale eisen.

In Nederland stelt de overheid eisen aan pasfoto’s wat betreft maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, houding, uitdrukking, bril en belichting. Ook in andere landen zijn pasfoto’s aan specifieke eisen gebonden. Onze pasfoto’s voldoen ook aan landen als Verenigde Staten van Amerika, Polen, Engeland, Frankrijk, Canada, India, Rusland, Irak en Australië. 

Wij zijn op de hoogte van alle geldende normen en zorgen dat de foto’s hieraan voldoen. Zo maken we bij onze fotowinkel in Roden ook foto’s met een andere kleur achtergrond. 

Digitaal je pasfoto ontvangen.

Tegenwoordig wordt er ook vaak gevraagd om een digitale versie van je pasfoto. Deze kan je, naast de geprinte set, uiteraard ook ontvangen per mail. Geef dit bij de medewerker in de fotowinkel aan dat je de foto ook graag digitaal wilt ontvangen. 

Sabine Becht Fotografie: 100% garantie op de juiste pasfoto’s voor je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. 

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je voor het loket staat en dat je pasfoto wordt afgekeurd. De fotowinkel in Roden is voorzien van professioneel pasfoto apparatuur, waardoor wij je 100% garantie geven op goedkeuring van je pasfoto’s. Mocht je pasfoto om welke reden dan ook worden afgekeurd, dan maken wij gratis een set nieuwe pasfoto’s voor je.

De fotospecialisten in de winkel helpen je graag verder. Wil je liever vooraf zelf al wat meer weten over de gestelde eisen en kwaliteit van de pasfoto’s, dan verwijzen we je naar de website van de rijksoverheid.