Meerluik op Canvas

Met nog een extra super aanbieding

Het begon allemaal weer bij een mailtje vanuit fotocadeau. De vorige samenwerking is ze goed bevallen en ze wilde graag een nieuwe samenwerking met me aangaan. Dit keer kon ik kiezen tussen meerdere squares of een meerluik op canvas. Mijn keuze is gevallen op het meerluik op canvas. De reden hiervoor is omdat ik daar een supergave foto voor had. In deze review neem ik je weer mee in het bestellen, verzenden en kwaliteit van het product. Daarnaast heb ik hieronder nog een mooie aanbieding voor je! Lees je mee?

Nadat we alles netjes hebben afgesproken kon de bestelling beginnen. Ik heb bovenstaande foto gekozen omdat dit perfect in het huisje past van mijn vriend en mij. Ik hoop dat ik jullie met deze review kan betoveren om ook zo’n mooie meerluik te bestellen bij FotoCadeau.

Het bestellen van het meerluik gaat het gemakkelijk. Zie hiernaast. Je kiest een foto en het formaat wat je graag wilt hebben. Bij alle formaten staat uit hoeveel luiken het canvas bestaat. Ikzelf heb gekozen voor het formaat 150×80 cm in 5 luiken. Je kan ook een voorbeeld bekijken hoe het er dan ongeveer uit gaat zien. Verder kan je de foto zo positioneren dat het perfect in het meerluik komt.

Als je verder gaat met bestellen, krijg je de optie om een ophangsysteem te kiezen of niet. Ik heb wel gekozen voor een ophangsysteem omdat het mooier uitkomt op de muur. Ook hoef je het canvas zo niet op te hangen aan het hout. Aan het einde van het bestelproces kan je kiezen voor een soort levering. Deze keer heb ik gekozen voor een spoedlevering zodat ik zo snel mogelijk kon beginnen met schrijven.

Op 30 juni heb ik de foto besteld en op 1 juli j.l. heb ik een bevestiging ontvangen dat mijn bestelling was verzonden. Echt heel snel en voor een spoedlevering betaal je, naar mijn idee, niet eens zoveel bij.

Eenmaal ontvangen zie ik dat alles goed is verpakt. De luiken zij goed beschermd met karton en ingepakt in bubbeltjesplastic. Je kan er van alles van zeggen, maar je weet zeker dat alles goed zo aankomt.

Nadat ik alle bubbeltjesplastic heb gepopt, heb ik de canvassen goed bekeken. Hier kijk ik naar kleur, formaat, kwaliteit en dat het matcht met wat ik op internet heb gezien. De kleuren op deze canvas komen echt perfect uit. Het ziet er precies zo uit als mijn foto op de pc. Dat wil toch iedereen? Als ik de canvassen naast elkaar leg zie ik dat mijn horizon mooi recht is en alle formaten even groot zijn. Over de kwaliteit van het canvas ben ik zeer tevreden. Alle hoekjes zijn goed in het hout, het doek zit er goed stevig omheen geniet en over de afwerking ben ik ook zeer te spreken. De kwaliteit van de foto is ook zeker aan te raden. De kleuren komen goed overeen en zwart is ook echt zwart.

Ik heb ervoor gekozen om dit meerluik op te hangen aan een fotorails die al aan mijn muur zit. Het enige wat ik wel jammer vind is dat je zelf het ophangsysteem er op moet schroeven. Daar heb je soms een extra paar handen bij nodig, maar als je het eenmaal in je vingers hebt dan kan je het prima alleen. Door de haakjes kan je ieder deel op zijn eigen hoogte hangen waardoor alles netjes naast elkaar hangt. Als ik het zo bekijk op mijn blauwe muur ziet het er nog mooier uit dan wanneer ik het meerluik naast elkaar leg op de grond of tegen de leuning van de bank.

Wil je na het lezen van deze review ook een meerluik op canvas? Dan kan dat nu met 50% korting! Ga naar fotocadeau.nl

gebruik de kortingscode: ME50 in je winkelmand

Nog even een korte samenvatting: Het bestellen en verzenden van het meerluik op canvas is appeltje eitje. Bij aankomst is het goed verpakt en zijn er geen beschadigingen zichtbaar op het canvassen. De kwaliteit van het product is uitstekend en de kleuren komen goed tot zijn recht. Het ophangsysteem moet je zelf bevestigen aan het canvas. Het ophangen moet netjes gebeuren, anders staat je foto scheef. En nu met zijn allen bestellen met korting oké?

Vind je die quotes op tegels altijd zo leuk? Dat kan nu met een foto op tegel!

Tot de volgende!