Fotoservice

Afdrukservice

Misschien wil je vandaag iemand een foto cadeau doen of sta je te springen om aan de slag te gaan met je fotomuur of album. Wat de reden ook is, niets is ons te gek. Vaak kunnen we direct je foto’s afdrukken en kan je na een aantal minuten je foto’s al meenemen! In de fotowinkel Roden wordt er gewerkt met een Epson printer. Deze printer drukt je foto’s af op Epson Pro-S papier. Je hebt de keuze tussen glans en mat papier en we printen in verschillende formaten (tot en met 20x30cm). 

Foto van Foto

Heb jij foto’s gevonden van vroeger, misschien van jezelf of die van je overgroot oma. Je merkt dat de afdrukken wel toe zijn aan vernieuwing. Bij Fotowinkel Roden kan je van je oude foto’s een mooie kopie laten maken. We gaan zorgvuldig met de verouderde foto’s om en zullen er een mooie afdruk van maken. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. 

Wanddecoratie

Voor de allermooiste wanddecoratie kunt u terecht  bij de fotowinkel in Roden. Wij drukken uw favoriete foto af op tal van verschillende materialen, zoals hout, aluminium, plexiglas en meer. Hierbij heeft u in de meeste gevallen keuze uit diverse formaten en afwerkingen.

Exposeer je beelden zoals jij ze wilt. Van het afdrukken van familiefoto’s op canvas tot het afdrukken van je meesterwerken voor een expositie; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag naar de prijzen en mogelijkheden in de fotowinkel of via onderstaande opties: