Fotoservice

Afdrukservice

Misschien wil je vandaag iemand een foto cadeau doen of sta je te springen om aan de slag te gaan met je fotomuur of album. Wat de reden ook is, niets is ons te gek. Vaak kunnen we direct je foto’s afdrukken en kan je na een aantal minuten je foto’s al meenemen! In de fotowinkel Roden wordt er gewerkt met een Epson printer. Deze printer drukt je foto’s af op Epson Pro-S papier. Je hebt de keuze tussen glans en mat papier en we printen in verschillende formaten (tot en met 20x30cm). 

Foto van Foto

Een foto van foto. Wanneer je geen negatief of digitaal bestand meer hebt van een foto en je wilt er toch graag extra exemplaren van gemaakt hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adres om een foto van een foto te maken.
De foto’s kunnen op hetzelfde formaat worden bijgemaakt, maar je kunt de afmeting natuurlijk ook aanpassen.

Foto bewerken

Het kan zijn dat de foto’s niet helemaal mooi meer zijn of dat je er heel iets anders mee wilt. De mogelijkheden zijn oneindig en je kan je creatieve gedachten er op los laten. Voor ieder probleem hebben wij een gepaste oplossing en gaan graag samen met je in gesprek. Daarna zullen we je foto afdrukken zoals je van ons gewenst bent. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden in. 

Wanddecoratie

Voor de allermooiste wanddecoratie kunt u terecht  bij de fotowinkel in Roden. Wij drukken uw favoriete foto af op tal van verschillende materialen, zoals hout, aluminium, plexiglas en meer. Hierbij heeft u in de meeste gevallen keuze uit diverse formaten en afwerkingen.

Exposeer je beelden zoals jij ze wilt. Van het afdrukken van familiefoto’s op canvas tot het afdrukken van je meesterwerken voor een expositie; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag naar de prijzen en mogelijkheden in de fotowinkel of via onderstaande opties: